Ed Roest

ROLI Container Logistics

Partnerschap en loyaliteit staan centraal

Ed Roest is in 2009 ROLI Container Logistics gestart. Het bedrijf is het afgelopen decennium uitgegroeid tot een internationaal opererende logistiek dienstverlener, met veel expertise in het wegtransport van zeecontainers.

Na twintig jaar in loondienst gewerkt te hebben diende de mogelijkheid zich aan om een eigen bedrijf te beginnen. Roest en zijn toenmalige compagnon zagen de kansen die dat bood: de kwaliteit die je wilt leveren aan klanten, personeel en leveranciers in de praktijk brengen met je eigen visie. ROLI Container Logistics was een feit.

“Niets is ons te gek!”

Tien jaar later kan Roest niet anders dan constateren dat destijds de juiste beslissing is genomen. ROLI Container Logistics in Hoogvliet Rotterdam heeft het wagenpark inmiddels uitgebreid naar dertig eigen trucks en nog eenzelfde aantal vaste charters rijdt voor het bedrijf. De logistiek dienstverlener regelt het vervoer van hoofdzakelijk zeecontainers van en naar Duitsland, Benelux en Frankrijk. Maar ook transporten naar andere landen zijn mogelijk. “We staan overal voor open, niets is ons te gek! We rijden bijvoorbeeld ook naar Engeland, Zuid-Europa en Scandinavië is voor ons ook geen onbekend terrein.” Het bedrijf is in staat bijna alle containertypes te vervoeren: van standaard containers, koelcontainers tot containers met gevaarlijke stoffen. Maar ook vervoer van containers met overhoogte en/of overbreedte zijn dagelijkse activiteiten.

Heeft u een vraag of wenst u meer informatie over ROLI Container Logistics?

“Niets is ons te gek!”

Wij helpen u graag en verwijzen u hiervoor door naar de pagina Contact.